Ta strona korzysta z plików cookie. Korzystamy z plików cookies zapisujących dane użytkownika. Przeglądając naszą stronę wyrażasz zgodę na ich używanie. Według obecnie obowiązujących przepisów prawa możesz je wyłączyć zmieniając ustawienia przeglądarki. Więcej »
zamknij
Eurodieta
Znajdujesz się tutaj:   Eurodieta » Przepisy » Przepisy dietetyczne - Etap 2 » Pasztet z merlana

Przepis: Pasztet z merlana



Sposób przyrządzania

Pasztet z merlana - danie dla 1 osoby


Składniki:
1 filet merlana
1 białko
2 łyżki stołowe białego sera 0%
sól, pieprz
delikatne zioła

Przygotowanie:
W delikatnym wrzeniu gotować filet merlana. Zmiksować a następnie wymieszać z białkiem ubitym na pianę, z 2 łyżkami stołowymi białego sera 0%, solą, pieprzem i delikatnymi ziołami. Gotować w bemarze dobrze natłuszczonym przez 20 min.

Powrót
eurodieta
Suplementy diety - dr n. farm. Marcin Mandryk
eurodieta
Bezpieczna antybiotykoterapia
eurodieta
Cała prawda o odchudzaniu - dr n. farm. Marcin Mandryk
eurodieta
Eurodieta - zdrowy styl życia i odżywiania
eurodieta
Sposób odzywiania dla zdrowia
eurodieta
Eurodieta Najmłodszym 2
eurodieta
Eurodieta Najmłodszym 1
eurodieta
Dania Orientalne
eurodieta
Angelika Lipa i Angelika Brzyska
eurodieta
Odchudzanie - przepisy dietetyczne
eurodieta
Eurodiet team - Rage-Race 2010
© Eurodieta - 2013. Projekt i wykonanie - Freeline. Licznik odwiedzin: 39687