Ta strona korzysta z plików cookie. Korzystamy z plików cookies zapisujących dane użytkownika. Przeglądając naszą stronę wyrażasz zgodę na ich używanie. Według obecnie obowiązujących przepisów prawa możesz je wyłączyć zmieniając ustawienia przeglądarki. Więcej »
zamknij
Eurodieta
Znajdujesz się tutaj:   Eurodieta » Przepisy » Przepisy dietetyczne - Etap 1 » Pokrojone grzyby w estragonie

Przepis: Pokrojone grzyby w estragonie



Sposób przyrządzania

Pokrojone grzyby w estragonie

Składniki :
90g pieczarek (średnie, świeże i twarde)
3 gałązki estragonu
½ cytryny
1 łyżeczka oleju rzepakowego
cebula szalotka drobno pokrojona zasuszona
Sól i pieprz biały zmielony
3 krople soji (dowolnie)

Przygotowanie:
Umyć delikatnie grzyby (można je obrać najpierw nożem). Pokroić je drobno i delikatnie na desce następnie rozłożyć na dużym talerzu. Posypać pieprzem, listkami estragonu delikatnie oderwanymi i cebulą szalotką. Dodać następnie odrobinę cytryny, łyżeczkę oleju i soję. Pozostawić do namoczenia przez 5 min i wyłożyć na talerz do degustacji. Na koniec dodać kilka ziaren soli.

Powrót
eurodieta
Suplementy diety - dr n. farm. Marcin Mandryk
eurodieta
Bezpieczna antybiotykoterapia
eurodieta
Cała prawda o odchudzaniu - dr n. farm. Marcin Mandryk
eurodieta
Eurodieta - zdrowy styl życia i odżywiania
eurodieta
Sposób odzywiania dla zdrowia
eurodieta
Eurodieta Najmłodszym 2
eurodieta
Eurodieta Najmłodszym 1
eurodieta
Dania Orientalne
eurodieta
Angelika Lipa i Angelika Brzyska
eurodieta
Odchudzanie - przepisy dietetyczne
eurodieta
Eurodiet team - Rage-Race 2010
© Eurodieta - 2013. Projekt i wykonanie - Freeline. Licznik odwiedzin: 658