Ta strona korzysta z plików cookie. Korzystamy z plików cookies zapisujących dane użytkownika. Przeglądając naszą stronę wyrażasz zgodę na ich używanie. Według obecnie obowiązujących przepisów prawa możesz je wyłączyć zmieniając ustawienia przeglądarki. Więcej »
zamknij
Eurodieta
Znajdujesz się tutaj:   Eurodieta » Przepisy » Przepisy dietetyczne - Etap 1 » Mała potrawka z prawdziwków

Przepis: Mała potrawka z prawdziwków



Sposób przyrządzania

Mała potrawka z prawdziwków - danie dla 1 osoby.

Składniki:

100g prawdziwków
2 łyżeczki oliwy – ½ cytryny
1 szczypta sypkiego czosnku (przyprawa czosnkowa) – sól i pieprz

Przygotowanie :
Oczyścić prawdziwki za pomocą noża. Podzielić trzonki i kapelusze na plasterki. Wylać na patelnie łyżeczkę oliwy następnie dodać prawdziwki i sok z cytryny. Wytrącić wodę wstrząsając, osuszyć. Na patelnie wylać drugą łyżeczkę oliwy, przysmażyć roztarty czosnek i następnie dodać prawdziwki. Doprawić pietruszką w momencie podania.

Powrót
eurodieta
Suplementy diety - dr n. farm. Marcin Mandryk
eurodieta
Bezpieczna antybiotykoterapia
eurodieta
Cała prawda o odchudzaniu - dr n. farm. Marcin Mandryk
eurodieta
Eurodieta - zdrowy styl życia i odżywiania
eurodieta
Sposób odzywiania dla zdrowia
eurodieta
Eurodieta Najmłodszym 2
eurodieta
Eurodieta Najmłodszym 1
eurodieta
Dania Orientalne
eurodieta
Angelika Lipa i Angelika Brzyska
eurodieta
Odchudzanie - przepisy dietetyczne
eurodieta
Eurodiet team - Rage-Race 2010
© Eurodieta - 2013. Projekt i wykonanie - Freeline. Licznik odwiedzin: 39702