Ta strona korzysta z plików cookie. Korzystamy z plików cookies zapisujących dane użytkownika. Przeglądając naszą stronę wyrażasz zgodę na ich używanie. Według obecnie obowiązujących przepisów prawa możesz je wyłączyć zmieniając ustawienia przeglądarki. Więcej »
zamknij
Eurodieta
Znajdujesz się tutaj:   Eurodieta » Produkty » » Rizotto
Eurodieta

Rizotto



Sposób przyrządzania
Dotyk jesieni z Włoch: dzięki ketogenicznemu profilowi, to danie zrobione z ryżu, parmezanu, sosu z sera, grzybów i zielonego pieprzu, może zostać zjedzone podczas etapu 1 i 2  Eurodiety. Dodaj wody i przygotuj w kuchence mikrofalowej. Idealne do zjedzenia lunchu daleko od domu.
Porady

Wsyp zawartość torebki do miski i dodaj 110 ml zimnej wody. Następnie ogrzej w kuchence mikrofalowej przez 1.30 minuty (900W). Odczekaj 5 minut a następnie ogrzej ponownie przez 2 minuty w tej samej temperaturze.


eurodietaeurodieta
eurodieta
Suplementy diety - dr n. farm. Marcin Mandryk
eurodieta
Bezpieczna antybiotykoterapia
eurodieta
Cała prawda o odchudzaniu - dr n. farm. Marcin Mandryk
eurodieta
Eurodieta - zdrowy styl życia i odżywiania
eurodieta
Sposób odzywiania dla zdrowia
eurodieta
Eurodieta Najmłodszym 2
eurodieta
Eurodieta Najmłodszym 1
eurodieta
Dania Orientalne
eurodieta
Angelika Lipa i Angelika Brzyska
eurodieta
Odchudzanie - przepisy dietetyczne
eurodieta
Eurodiet team - Rage-Race 2010
© Eurodieta - 2013. Projekt i wykonanie - Freeline. Licznik odwiedzin: 44957